W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Żywność

Materiały

Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów
wniosek​_zatwierdzenie​_wpis​_do​_rejestru.pdf 0.04MB
Wniosek o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
wniosek​_wpis​_zakładu​_do​_rejestru.pdf 0.05MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów
wniosek​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze​_zakładów.pdf 0.04MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów
wniosek​_wykreślenie​_z​_rejestru​_zakładów.pdf 0.04MB
Wniosek o dokonanie granicznej kontroli sanitarnej środka spożywczego/materiału lub wyrobu przeznaczonego do kontaktu z żywnością
wniosek​_o​_dokonanie​_granicznej​_kontroli.pdf 0.04MB
Rekomendacje dla realizatorów żywienia z zakresu zasad prawidłowego żywienia dzieci w przedszkolach
rekomendacje​_zywienie​_przedszkola.pdf 1.78MB
Żywienie dzieci w żłobkach. Praktyczne wprowadzenie aktualnych norm i zaleceń
zywienie​_dzieci​_w​_zlobkach.pdf 9.08MB
Żywienie dzieci w żłobkach
zywienie​_dzieci​_w​_zlobkach​_ aktualne normy i zalecenia.pdf 9.08MB
Dobra praktyka higieniczna
Dobra​_praktyka​_higieniczna.pdf 0.50MB
Jadłospis dla dzieci w wieku przedszkolnym
Jadlospisy-dla-dzieci-w-wieku-przedszkolnym.pdf 9.71MB
Zasady systemu HACCP oraz GHP GMP w zakladach produkcji i obrotu zywnoscia oraz zywienia zbiorowego
Zasady​_systemu​_HACCP​_oraz​_GHP​_GMP​_w​_zakladach​_produkcji​_i​_obrotu​_zywnoscia​_oraz​_zywienia​_zbiorowego.pdf 1.60MB
5 kroków bezpieczniejszej żywności
5​_krokow​_bezpieczniejszej​_żywności.pdf 0.12MB
{"register":{"columns":[]}}